Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، آیت‌الله سید احمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد در جلسه شورای مرکز رسیدگی به امور مساجد لرستان که امروز دوشنبه، ۳۰ مردادماه در خرم‌آباد برگزار شد، گفت: بنا به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران روز سی‌ام مردادماه با عنوان «روز جهانی مسجد» نام‌گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در خصوص فلسفه نام‌گذاری این روز با عنوان روز جهانی مسجد، تصریح کرد: در چنین روزی یکی‌از صهیونیست‌ها، مسجدالاقصی را به آتش کشید که در آن حادثه هزار و ۵۰۰ متر از مسجدالاقصی نابود شد لذا در این روز تکریم مساجد در برنامه‌های امت اسلامی قرار گرفت.
آیت‌الله میرعمادی عنوان کرد: چهار مسجد مسجدالاقصی، مسجدالحرام، مسجدالنبی و مسجد کوفه از جایگاه والایی در دین اسلام برخوردار هستند.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان در خصوص اهمیت مسجدالاقصی اظهارکرد: مسجدالاقصی قبله اول مسلمانان بوده است این در حالی‌است که این مسجد توسط حضرت داوود پایه‌گذاری شد و حضرت سلیمان آن‌را تکمیل کرد کمااینکه در قرآن از مسجدالاقصی با عنوان مسیر سیر معراج پیامبر اسلام یاد شده است.
امام جمعه خرم‌آباد با اشاره به این‌که در اسلام مسجد از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است، خاطرنشان کرد: در اسلام مسجد به‌عنوان پایگاه دین و پایگاه توحید مطرح است این در حالی‌است که پیامبر اکرم(ص) اولین کاری را که برای تثبیت حاکمیت اسلام در مدینه انجام داد ساخت مسجد بود.
وی با بیان این‌که اولین پایگاه حاکمیتی دین مسجد است، عنوان کرد: مسجد محل اجتماع است در هیچ مذهبی به اندازه اسلام برای اجتماع در مسجد و ارزش مسجد اهمیت قائل نشده است. آیت‌الله میرعمادی عنوان کرد: کارکرد دینی، کارکرد سیاسی، کارکرد نظامی و کارکرد اقتصادی از مهم‌ترین کارکردهای مسجد هستند.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان این‌که مسجد از آن جهت که خانه خداست آدابی دارد، اضافه کرد: هیچ مکانی به اندازه مسجد در دین مبین اسلام آداب و تشریفات ندارد.
امام‌ جمعه خرم‌آباد با تاکید بر این‌که بهترین و والاترین مکان برای بندگی خدا و تبلیغ و نشر معارف دین مسجد است، تصریح کرد: بعد از انقلاب اسلامی در ایران مسجد اهمیت دیگری پیدا کرد و به‌عنوان پایگاه انقلاب اسلامی شد، مردم با اجتماع در مساجد انقلاب را آغاز کردند این در حالی‌است که در دفاع مقدس مسجد محل جمع‌آوری کمک‌های مردمی و اعزام رزمندگان به جنگ بوده است.
نماینده ولی‎فقیه در لرستان با اشاره به این‌که دشمنان همواره نسبت به مسجد و از بین بردن مسجد، دشمنی دارند، عنوان کرد: دشمنی دشمنان نسبت به مسجد به این جهت است که مسجد بهترین و محکم‌ترین مانع برای نفوذ استکبار جهانی است این در حالی‌است که در کشورهای مدعی حقوق بشر اجازه ساخت مسجد داده نمی‌شود.
وی با بیان این‌که شعار امسال روز جهانی مسجد با عنوان «مسجد هسته مقاومت» مطرح شده است، تصریح کرد: مرکزی به نام مرکز رسیدگی به امور مساجد وجود دارد که به ‌صورت شورای مدیریت می‌شود که در استان لرستان تاکنون حجت‌الاسلام سیدعلی موسوی، عهده‌دار مرکز رسیدگی به امور مساجد بوده است.
آیت‌الله میرعمادی در خصوص وظایف اعضای شورای مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: شورای رسیدگی به امور مساجد مردم را به ساخت مسجد تشویق کند، ما در استان مسجد کم داریم این در حالی‌است که تعدادی از روستاها هم زمین داده‌اند اما هنوز مسجد برای آنها ساخته نشده است.
وی با اشاره به این‌که در سطح کشور ۷۲ هزار مسجد وجود دارد، عنوان کرد: بر اساس آمار به‌ازای هر هزار و ۴۱ نفر یک مسجد وجود دارد این در حالی‌است که در سطح استان هزار و ۶۰۰ مسجد داریم که از این تعداد فقط ۶۰۰ مسجد امام جماعت دارند.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به این‌که هزار مسجد در استان لرستان بدون امام جماعت هستند، تصریح کرد: ۷۰۰ مسجد نیمه‌کاره در استان لرستان وجود دارد لذا ساخت مسجد در استان لرستان ضرورت دارد.
وی در خصوص الزامات قبل از ساخت مسجد عنوان کرد: قبل از ساخت مسجد باید قبله آن مشخص شود و در مسجد باید نمادی از هنر معماری اسلامی وجود داشته باشد لذا مساجد بر اساس معماری اسلامی ساخته شوند.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به این‌که اعضای شورای مرکز رسیدگی به امور مساجد باید کارکرد دینی مسجد را تقویت کنند، تصریح کرد: فعالیت‌های دینی بر محور مسجد باشد این در حالی‌است که پخش سه‌وقت اذان از مساجد از دیگر ضروریات است.
امام جمعه خرم آباد با تاکید بر این‌که درب مساجد باید هنگام نماز باز باشد، عنوان کرد: بسته بودن درب مساجد در هنگام نماز پذیرفتنی نیست این در حالی‌است که سازمان تبلیغات باید نسبت به تامین امامان جماعت مساجد اهتمام ویژه‌تری داشته باشد. زیرا مسجد با نماز جماعت و امام جماعت معنا پیدا می‌کند.
وی اظهارکرد: پیشنهاد داده می‌شود که سه نفر از اعضای شورا به‌عنوان مجریان مرکز رسیدگی به امور مساجد تعیین شوند و این سه نفر یک نفر را به‌عنوان مسئول مرکز رسیدگی به امور مساجد در استان لرستان انتخاب کنند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۶۵۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد با اشاره به رسالت دانشگاه‌ها، گفت: یکی از رسالت‌های مهم دانشگاه‌ها، تقویت قدرت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری امروز در دیدار با رئیس و معاونان دانشگاه پیام نور استان یزد با بیان اینکه دانشجویان، مدیران فردای کشور هستند، اظهار داشت: با توجه به مسئولیتی که در آینده متوجه این دانشجویان است، نیاز به تربیت دانشجویانی خلاق، متفکر، متدین و مسئولیت پذیر داریم.

امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه خداشناسی و شناخت حق اصلی‌ترین نیاز برای تربیت انسان‌ها است، عنوان کرد: باید در مدارس و دانشگاه‌ها به خداشناسی و تربیت انسان‌ها توجه جدی‌تری صورت گیرد.

ناصری همچنین با تاکید بر اینکه باید دانشجویان را از سطحی نگری دور کنیم و با نحوه تدریس، آنها را افرادی عمیق و متفکر بار بیاوریم، افزود: این مسئولیتی است که بر عهده دانشگاه‌ها است و باید خلاقیت را در دانشجویان بارور کنند.

وی ادامه داد: استاد باید دانشجو را وادار به تفکر و اندیشه کند همچنانکه در کتاب خدا نیز بر اندیشه و تفکر تاکید شده و بزرگان دین ما نیز تاکید کرده اند که یک ساعت تفکر از 70 سال عبادت ارزشمندتر است.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد تصریح کرد: اگر دانشجو خلاق نباشد، در آینده به مدیر بخشنامه‌ای تبدیل می شود همچنان که امروز نیز می‌بینیم که برخی مدیران قدرت حل مسئله ندارند و هر چه به آنها دیکته شود، همان را انجام می دهند.

وی تاکید کرد: اینکه برخی مدیران، نمایندگان مجلس و کارشناسان متوجه برخی فرمایشات رهبری نمی شوند، حاصل همین تحصیل و تربیت معیوب است همچنانکه می بینیم رهبری سال‌ها است بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند، اما برخی مدیران ما نتوانسته‌اند هیچ برنامه‌ای در این زمینه ارائه دهند.

 ناصری همچنین بر لزوم تقویت قدرت تشخیص در دانشجویان تاکید کرد و گفت: متاسفانه امروز بسیاری از دانشجویان ما قدرت تشخیص حق از باطل را ندارند.

وی با تاکید بر اینکه جوانان و فرزندان این مرز و بوم خلاقیت، استعداد و توانایی بیشتر از جوانان سایر کشورها دارند،گفت: لازم است شرایط شکوفایی و تبلور این ویژگی ها در جوانان ما فراهم شود تا به تولید علم به عنوان دغدغه رهبری بپردازند.

حمیدزاده، رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد نیز در این دیدار با بیان اینکه دانشگاه پیام نور در استان یزد دارای 10 مرکز و واحد است، افزود: واحدهای این دانشگاه در شهرهای یزد، زارچ، رضوانشهر، میبد، اردکان، تفت، ابرکوه، مهریز، مروست و بافق در سطح استان فعالیت دارند.

وی عنوان کرد: در این واحدها در حال حاضر 8 هزار و 500 دانشجو به صورت حضوری و مجازی در حال تحصیل هستند.

انتهای پیام/781/

دیگر خبرها

  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان 
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان
  • گروه های مردمی اقامه نماز جماعت باید تقویت شوند
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • تداوم راه شهیدان با فعالیت جوانان در مساجد
  • اجرای بیش از ۱۰۰ برنامه در دهه کرامت آذربایجان غربی 
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها